Premiile BNA (Bienala Naţională de Arhitectură) 2023

Suntem încântați să vă împărtășim câteva știri interesante despre participarea noastră recentă la Premiile BNA 2023 desfășurată în România, organizată de Uniunea Arhitecților din România (UAR). Ne face o mare plăcere să anunțăm că firma noastră a avut rezultate excepționale și suntem dornici să subliniem realizările noastre colective.

Baie Turcească - Iaşi

1. La secțiunea „Restaurare”, unde au fost selectate 30 de proiecte remarcabile, au fost premiate şase lucrări. Suntem mândri să vă împărtășim că am obținut patru premii prestigioase, o dovadă a angajamentului nostru față de excelență în acest domeniu.

2. La secțiunea „Recuperarea patrimoniului și interpretarea identității”, cu 21 de proiecte selectate, au fost premiate patru lucrări. Dintre acestea, am fost onorați să primim două premii, care arată dedicarea noastră pentru conservarea și interpretarea moștenirii culturale.

3. Implicarea noastră în categoria „Școli de vară de arhitectură, tabere creative” a fost marcată de sponsorizarea și oferta pentru un proiect care vizează cultivarea talentelor tinerilor arhitecți.

Această inițiativă nu reflectă doar angajamentul nostru față de educație, dar subliniază și sprijinul nostru pentru viitoarea generație de arhitecți.

Dorim să profităm de această ocazie pentru a ne exprima sincera noastră mulțumire tuturor celor implicaţi, care au contribuit cu timpul, efortul și expertiza lor pentru a face aceste proiecte de succes.

Felicitări tuturor celor implicați în a ne face simțită prezența la BNA Awards 2023. Munca și angajamentul dumneavoastră asiduu nu numai că ne-au câștigat recunoașterea, ci au stabilit și un standard de excelență în industrie.

Puteţi afla mai multe despre toate proiectele aici.